Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
března

Večerníček slaví 50

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Oslavte s Večerníčkem jeho 50. jubileum! Čekají vás jedinečné rekvizity, scény, doprovodný program i oblíbení pohádkoví hrdinové. Vstup zdarma.

Začátek:04. 03. 16
Konec:20. 03. 16
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: lifestyle|Relax

Centrum Černý Most bude od 4. do 20. března hostit výstavu České televize „Večerníček slaví 50“ a všichni malí i dospělí fanoušci oblíbených animovaných postaviček ji mohou navštívit zcela zdarma. Čekat na ně budou rekvizity, scény a hrdinové z populárních českých večerních pohádek, jako jsou Mach a Šebestová, Maxipes Fík, Bob a Bobek, Rákosníček, Rumcajs a Cipísek, Krteček, Malá čarodějnice nebo Maková panenka.

Expozici každou sobotu od 10 do 18 hodin doplní interaktivní workshopy či soutěže o pohádkové ceny. Své 40. jubileum v Centru Černý Most navíc oslaví Rákosníček, kterému přijdou v sobotu 19. března popřát jeho kamarádi z večerníčků; nebude chybět ani dort, promítání, kvízy a hádanky pro ostatní gratulanty. V pátek 18. března se příznivci Maxipsa Fíka mohou těšit na čtení jeho příběhů s hercem Josefem Dvořákem v Knihcentru.

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: