Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Festival francouzského divadla.

Začátek:12. 03. 16
Konec:15. 03. 16
Čas:18:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla

Cílem festivalu je seznámit české publikum s těmi nejzajímavějšími tendencemi současného francouzského divadla a vytvořit prostor určený k setkávání francouzské a české kultury a jejích tvůrců. Kromě francouzských a českých divadelních inscenací festival nabídne také sérii scénických skic nejnovější francouzské dramatiky, které přímo pro festival připravili čeští režiséři, řadu diskuzí a setkání s francouzskými autory, divadelními i filmovými režiséry a herci, a také samostatný OFF prostor, jehož program se skládá z promítání krátkometrážních filmů, zvukových a výtvarných instalací, atd.

Festival vzniká ve spolupráci s Francouzským institutem v Praze a organizací Écrivains Associés du Théâtre (EAT). Partnerem festivalu je pařížské divadlo současné dramatiky Théâtre Ouvert.

Všechny akce, které se v rámci festivalu odehrají, budou kompletně tlumočeny, a tedy přístupné v českém i francouzském jazyce.

Všechna představení i diskuze budou kompletně tlumočena do českého i francouzského jazyka.

NoD - Experimentální...
Tel:
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: