Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
ledna

AniPromítačka: Animované vedro k padnutí

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Už Vám taky leze zima krkem i za krk? Na exotickou dovolenou není rozpočet? 

Datum:25. 01. 16
Cena:130 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|kina

Tak to se radši přijďte i se svými blízkými ohřát do Rock Café na pásmo krátkých nezávislých animovaných filmů o slunečních krajích, létě, plovárnách a vedru k padnutí. Projekci animovaných kraťasů z celého světa pro Vás připravila nezisková organizace AniPromítačka, jejímž cílem je propagace a šíření nezávislé autorské animované tvorby.

Animace není jen Disney a zdaleka nemusí být vždy jen pro děti. Může pobavit, rozplakat i přimět k zamyšlení jako kterákoliv jiná umělecká tvorba. Díky AniPromítačce máte jedinečnou příležitost vidět krátké animované filmy, které se pro svou komerční nevýdělečnosti dostanou jinak do kin jen stěží. Přijďte podpořit nezávislé animátory a můžete dokonce i vyhrát v AniPromítačkovém vstupenkovém slosování. Jako obvykle to bude předmět nevelké materiální zato však praktičtější hodnoty – tentokrát naprosto logicky: ohřívací láhev do postele. Těšíme se na Vás v teplých animovaných krajích!

Rock Café
Tel: 224933947
Národní 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: