Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
února

TED’16 Dream: Opening Night in Cinemas

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

Celosvětový fenomén přednášek největších osobností naší doby: vědců, umělců, podnikatelů, vizionářů.  

Datum:16. 02. 16
Cena:450 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, poznání| ostatní

Není mnoho událostí, na které se nedočkavě těší miliony fanoušků po celém světě, které naživo může vidět jen málo přes tisícovku prominentních diváků, jsou beznadějně vyprodané několik měsíců předem a nejlevnější lístek na ně stojí 8 500 dolarů.

∞ TED’16 DREAM: Opening Night in Cinemas
∞ přenos s časovým posunem pro Evropu
∞ anglicky bez českých titulků

Úplně poprvé přichází do kin přenos ze slavnostního zahájení hlavní týdenní konference v kanadském Vancouveru – diváci na celém světě tak dostanou šanci být u zrodu nových inspirativních myšlenek, které stojí za to šířit.

Jednotlivé přednášky (TED Talks) spojí tentokrát téma „Sen”. Prezentace se dotknou největších vizí, které jsme schopni si vysnít, a navodí atmosféru optimismu, který představí současný svět v tom nejlepším světle.

Slavnostní zahájení letošní TED konference nebude vysíláno online, program byl letos sestaven pouze pro speciální uvedení v kinech.

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: