Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
října

Oslava Světového dne zvířat 2015

Nadace na ochranu zvířat

zpět na výpis akcí
 

Nadace na ochranu zvířat zve na další ročník oslavy Světového dne zvířat.

Datum:03. 10. 15
Čas:12:00 - 16:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

Letos se tato benefiční akce koná v sobotu 3.10.2015 od 12 do 18 hodin v parku Na Pankráci (Praha 4), a to pod záštitou starosty městské části Praha 4 a pod záštitou hl. m. Prahy.

Nadace opět připravila zajímavý a pestrý program, který se zaměří na soužití a vzájemný vztah lidí a zvířat (ukázky volnočasových, zájmových a sportovních aktivit se psy, ukázky odchytu zvířat a práce záchranné služby veterinární, ukázky záchranářských a asistenčních dovedností psů apod.). Návštěvníci akce budou mít příležitost shlédnout živé netopýry, dravé ptáky a jiné volně žijící živočichy ze záchranných stanic. Pozoruhodnou novinkou bude vystoupení miniaturních koní. Samozřejmostí jsou prezentace útulků pro opuštěná zvířata a prezentace záchranných stanic pro volně žijící živočichy. 

V rámci oslavy bude probíhat také charitativní sbírka chovatelských potřeb pro psy a kočky v útulcích, nebo bezplatná kynologická poradna.

Nadace na ochranu zv...
Tel: 222 135 460
Central Park Pankrác
Praha 4
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: