Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
srpna

Uuups! Noe zdrhnul... - Premiérový víkend

Bohemia Motion Pictures

zpět na výpis akcí
 

Film vychází z klasického, oblíbeného a nadčasového příběhu o Noemově arše.

Začátek:20. 08. 15
Konec:23. 08. 15
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina pro děti|

Je konec světa! Blíží se obrovská povodeň, dostatečně velká na vyhubení veškerého života na Zemi. Tvorečci Dejv a jeho syn Finík, dva malí Raťafáci, se dostali na Noemovu archu na poslední chvíli za pomoci Grumpíků Lísky a její dcery Ley. Když však archa odplouvá, Finík a Lea na ní omylem nejsou. Pravé dobrodružství tak pro ně teprve začíná. Při hledání cesty zpátky na archu budou muset společně přemoci nejen lstivé nepřátele, ale také najít nové kamarády a uvědomit si, na čem v životě skutečně záleží. Podaří se navíc zachránit Finíkovi život svého otce a zajistit sympatickým Raťafákům místo na arše?

Tentokrát se ovšem nezaměříme na velké vítěze, ale na ty řekněme s méně štěstím a méně viditelné, s kterými je ale mnohdy mnohem větší zábava. Je to příběh o Raťafácích, Grumpíkách a Gryfících – zvířátcích, o kterých ještě nikdo nikdy neslyšel. Uuups! Noe zdrhnul je animovaný snímek pro nejmenší z oblasti “co když”, který staví na precizní a detailní animaci od tvůrců celosvětové úspěšné série filmů o sobíkovi Nikovi. Animátoři přivádějí dosud nespatřené tvory k životu způsobem, že je budete považovat za živé.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: