Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
července

Masters Of Rock 2015

Pragokoncert

zpět na výpis akcí
 

13. ročník největšího mezinárodního rockového open-air festivalu v ČR! 

Začátek:09. 07. 15
Konec:12. 07. 15
Cena:od 890 Kč
Čas:13:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, zábava| zábava - ostatní

Pozvání na letošní festival prozatím přijaly tyto hvězdy: Legendární NIGHTWISH (FIN) představí první album se zpěvačkou Floor Jansen, WITHIN TEMPTATION (NED) přiveze monstrózní MEGA show a LED stěnu přes celé pódium, BLACK LABEL SOCIETY (USA) s fenomenálním kytaristou Zakkem Wyldem, POWERWOLF (GER) se světovou premiérou nového alba, HAMMERFALL (SWE) s novým albem „(R)Evolution“, GAMMA RAY (GER), U.D.O. (GER), SONATA ARCTICA (FIN) se speciální show, GOTTHARD (SUI), KAMELOT (USA), KROKUS (SUI), THE EXPLOITED (SCO), LEGION OF THE DAMNED (NED), DELAIN (NED), BLUES PILLS (SWE/USA/FRA), DOG EAT DOG (USA), ANVIL (CAN), SEPTICFLESH (GRE), THE GENTLE STORM feat. Anneke van Giersbergen (NED), VOODOO CIRCLE (GER), GUS G. (GRE), ARKONA (RUS), BLOODBOUND (SWE), XANDRIA (GER), CRUCIFIED BARBARA (SWE), MERCENARY (DEN), AVATAR (SWE), LACRIMAS PROFUNDERE (GER), SERIOUS BLACK (GER), NEONFLY (UK), TRI STATE CORNER (GER).

 Tuzemskou scénu budou mimo jiné reprezentovat: ARAKAIN, HARLEJ, DYMYTRY, FLERET, TURBO, DARK GAMBALLE, GATE CRASHER, FREE FALL, THE AGONY, HAND GRENADE, SIX DEGREES OF SEPARATION a desítky dalších kapel na dvou pódiích, celkem vystoupí 74 kapel z 15 zemí světa! S vašimi oblíbenci se budete moct setkat a vyfotit při každodenních autogramiádách.

Kromě hudebních zážitků jsou pro návštěvníky připraveny další „atrakce“, které jen dokreslí odpočinkový (a zároveň aktivně prožitý) prodloužený víkend na Zlínsku – upravený festivalový areál s WC a sprchami, desítky stánků s tím nejširším výběrem občerstvení, pivní stany, hospůdky, kavárny, čajovny, obchůdky se suvenýry, tetovací studia, piercing, body-painting, zábavní a herní zóny, adrenalinové sporty, bungee jumping, exkurze Likérky R. Jelínek s ochutnávkami a mnoho dalších lákadel pro každého. WiFi připojení k internetu je samozřejmostí. Opět se budete moct vyblbnout v Radegast Adrenalin parku – lezecká stěna, bungee running pro dvojice, kohoutí zápasy v ringu, moucha na zdi, silový buchar ad. K zajímavým cenám můžete přijít i na střelnici Buffalo Bill, oddechnout pak u speciálního drinku v Urban Chill-Out Relax zóně. Pro prvních 15.000 příchozích fanoušků bude opět připraveno kompilační CD s hity hvězd, které na festivalu zahrají. Stanování zdarma bude k dispozici i v průběhu nadcházejícího ročníku.

Program najdete zde.

Pragokoncert
Tel:
Razov 472
Vizovice, 763 12
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: