Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
května

Brunch Letná

Stalin

zpět na výpis akcí
 

Stylový den pod kyvadlem.

Datum:24. 05. 15
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: zábava| gastro|

Taky si někdy představujete, že se po náročném víkendu v neděli vklidu a dobře najíte v Bistro 8, přitom se o vaše uši bude starat zvuk vinylů z Garage store, vaše oči budou těkat po stránkách kvalitní četby z Page Five a nohy si budou lebedit v novejch sneakers ze SNEAKER BARBER? 

Když už máte nový boty, chtělo by to zlepšit i šatník, abyste byli v pondělí [v práci/škole] zase nejstylovejší. Neni nic jednodušího než se trochu natáhnou pro nový modely od Recycle With Love. Nebo jste trochu konzervativnější a dokud se vám oblečeni úplně nerozpadne, neměníte, akorát potřebujete na košili přišít upadlej knoflík? Neni problém, vždyť hned vedle sebe máte šicí dílnu Pokoj č. 10 - sdílená šicí dílna 

Že vám ve vaší rozmazlenosti pořád ještě něco chybí a nemůžete přijít na to, co? A my víme co to je: nová kérka od Tattoo Johnny The King. V čem ale tolik parády odnést? V baťozích od Krstn Jvrkv, přece!

Že tohle neni v reálném světě možné a už vůbec ne v neděli, protože maj všechny tyhle místa zavřeno a i kdyby mělo otevřeno, tak byste museli celé odpoledne chodit křížem krážem Veverkova, abyste tohle všechno prožili a o žádnej odpočinek by se tedy nejednalo?

V NEDĚLI 24.05. JE VŠECHNO TOHLE MOŽNÝ 
NA JEDNOM MÍSTĚ
NA ČERSTVÉM VZDUCH 
POD KYVADLEM 
Stalin 


 A že se vám nebude chtít domů, protože to tam neni tak hezký a pohodový jako u nás? Helena Dařbujánová vám pomůže tenhle problém stylově vyřešit!

Stalin
Tel: 731 936 327
Letenské sady
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: