Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
dubna

Byznys nástroje prakticky: persony, mapa empatie a m...

ČSOB Inspirace

zpět na výpis akcí
 

Za dvě hodiny projděte s našimi lektory dva ze tří seminářů, kde vás seznámí s praktickými pomocníky na cestě za inovačním podnikatelským záměrem.

Datum:22. 04. 15
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: kultura|galerie, koncerty, gastro| čajovny, kavárny, poznání| workshopy

Stačí se zaregistrovat a vybrat si z následujících seminářů:

PERSONY A CUSTOMER JOURNEY S MICHALEM ANDEROU

Zaměřte se na vaše zákazníky a práci s nimi - Persony slouží k přiblížení zákaznické reality vám a vašemu týmu. Zákaznická cesta je zaměřená na celkový zážitek. Michal pomáhá firmám s předáváním klíčových informací v projektu www.vysvetli.cz. Na VŠE v Praze se věnuje výzkumu a výuce psychologie podnikání. Více o něm najdete na adrese michalandera.com

MAPA EMPATIE S DALIBOREM TOMKEM

Nástroj, který vám pomůže popsat problém ze strany uživatelů. Díky němu odhalíte, co si lidé o problému, který řešíte, myslí, co o něm říkají, jak se v souvislosti s ním cítí a jak se také chovají. Dalibor je domorodec otevřených hodnotových proudů a způsobů myšlení. Někdy si hraje v Podkrkonoší na divoko.cz a jindy pomáhá organizacím s pochopením designu zaměřeného na člověka či sociálními inovacemi.

MAPA STAKEHOLDERŮ S KATEŘINOU JIŘINOVOU

Zmapujte si aktéry, na které má váš podnikatelský záměr vliv. Mohou totiž ovlivnit průběh i výsledky vaší činnosti. Kdo jsou a jakou na ně zvolit strategii, vám pomůže odhalit Katka. Působí na VŠE Fakultě podnikohospodářské, kde se věnuje managementu inovací. Vzdělává, motivuje, diskutuje, konzultuje, propojuje a inspiruje. Je spoluautorkou knihy Skvělé služby. Píše blog Pohnout ledoborcem.

Účast na semináři je bezplatná, stačí, když vyplníte registrační formulář:

Registrace

Pokud se nemůžete registrovat přes formulář, prosím napište nám na

inovaceprospolecnost@gmail.com.

Generálním partnerem akce je Era svět

ČSOB Inspirace
Tel: +420 224 284 568
Jungmannovo náměstí 767/6
Prague, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: