Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
března

Polaroid workshop

Polagraph

zpět na výpis akcí
 

Workshop pro všechny co uvažují o koupi Polaroidu. 

Datum:11. 03. 15
Cena:900 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: poznání|workshopy

Pro koho je workshop určen?
Workshop pro vás bude skvělou příležitostí, pokud o pořízení Polaroidu uvažujete a rádi byste si ho chtěli vyzkoušet. Stejně tak je vhodný pro ty, kdo si ho již koupili, ale nevědí si s ním rady. V neposlední řadě představuje možnost zafotit si s modelkou v ateliéru. Zaměříme se přitom především na portrét.

Chceme začít důkladně od začátku, předvedeme vám základní typy Polaroidů, naučíme vás s nimi pracovat, řekneme vám, čeho se vyvarovat. Budeme na vás čtyři, pomůžeme vám s nastavením a poradíme, kdykoliv bude potřeba. 

Vyzkoušíme také různé typy filmů Impossible. Z workshopu si tak odnesete vlastní povedené fotky a věříme, že také chuť fotit dál!
1) typy Polaroidů a filmů
2) základy ovládání a zacházení s filmem
3) možné chyby a jejich vyvarování se
4) focení s modelkou, práce se světly
5) společné "probrání" výsledných fotek

Cena obsahuje: Impossible film, zapůjčení fotoaparátu, občerstvení, focení s modelkou a propagační materiály (návody apod.)

Polagraph
Tel: 777717569
Husinecká 14
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: