Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
února

Red Bull Music Academy Bass Camp Praha

Red Bull Česká Republika

zpět na výpis akcí
 

Inspirativní hudební workshop pro vybrané talenty z celého světa .

Začátek:12. 02. 15
Konec:15. 02. 15
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura| hudba zábava|party a kluby,

Inspirativní hudební workshop pro vybrané talenty z celého světa Red Bull Music Academy 2015 zavítá do okouzlující a umělecky pulsující Paříže. Ve francouzské metropoli se koná poprvé v šestnáctileté historii. Českým a slovenským hudebníkům ovšem může začít cesta na hudbou nabitých 14 dní ve Francii už v Praze. Zde se totiž v polovině února poprvé uskuteční pokračování úspěšného projektu Red Bull Music Academy Bass Camp, který se loni konal v Bratislavě.

Přednášky, workshopy a studia Red Bull Music Academy Bass Camp 2015 budou přístupné jen pozvaným hudebníkům, večerní koncerty a party v Jatkách78 a v MeetFactory budou také pro veřejnost.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: