Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
ledna

24. narozeniny Rock Café

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Blue Effect, Sto zvířat + divadlo: Underground Comedy.

Datum:10. 01. 15
Cena:od 160 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| party a kluby

Sedm let v Tibetu, sto roků v samotě, dvacet čtyři let v Rock Café. Přesně tolik bude 10. ledna 2015 slavit nejstarší rockový klub v Praze. Moc staří na puberty, moc mladí na hemeroidy a pořád v souladu s lennonovským ‚‚nevěř nikomu nad třicet‘‘ = ideální konstelace na rock´n´roll. Čakry návštěvníkům vzteklinou splaší skupina Sto zvířat tak, že budou mít pocit, že je rakovina po poli honí, jen aby jim pak duši pohladíkoval legendární Blue Effect. Aby toho multikulti nebylo málo, tak svého mazlíčka - černého humra - vystaví na odiv stand-up vtipálci z Underground Comedy Praha. Kdo se nebaví s námi, baví se naproti nám, nebo teda spíš nebaví. Slavte s námi!

Afterparty: DjEfka Oldies
 

Rock Café
Tel: 224933947
Národní 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: