Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
prosince

Nová Růže

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Legendární Nová Růže po 22 letech na pódiu.

Datum:18. 12. 14
Cena:od 350 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Na začátku devadesátých let plnila sály, její písničky se hrály v rádiích a s trochou nadsázky se dá říct, že byla jako Rolling Stones versus Beatles se skupinou Lucie. Pak se k překvapení tisíců fanoušků skupina rozpadla a zanechala za sebou dvě alba.
Řeč je o kapele Nová Růže, která se chystá po více než dvaceti letech na návrat. Seskupení muzikantů, jenž je považováno za jednu z prvních českých supergroup, zahraje 18. prosince 2014 v pražském klubu Roxy. Na pódiu se sejde celá původní sestava. O hlavní zpěv se tedy podělí baskytarista Vilém Čok s klávesistou Otou Balage, na kytarový post se vrátí Petr Roškaňuk a za bicí usedne František Hönig.

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: