Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
prosince

Balkan Session

Vinohradský pivovar

zpět na výpis akcí
 

"Balkan Session" je pestrý Balkánský večírek.

Datum:12. 12. 14
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: zábava|party a kluby

Všichni se můžete těšit na přehlídku tradiční hudby, tance a jídla ze zemí Balkánského poloostrova. Vstup je ZDARMA! Během večera zazní tradiční balkánský ethno-folk v podání hned několika skvělých kapel. Balkan Session nám otevře skupina Džezvica (CZE/SVK/RUS), která přetváří lidové melodie z oblasti Balkánu pomocí originálních harmonií a spojuje je s různými dalšími styly, např. tradiční romskou hudbou.  Následně vystoupí uskupení Fes (BiH/CZE), které nám netradičně akusticky mimo jiné zahraje "Bosanski sevdah". 

Hudební ethno nášup bude pokračovat známým českým uskupení, hrající tradiční balkánské a romské písně, jenž si v posledních letech říká Mijaktic Orkestar (Ex Gothart). Večer nám uzavře Sarma Band. Skvělá kapela, která je především oblíbená mezi migranty z jihovýchodní části Balkánu žijícími v Praze. 

Samozřejmě nebudou chybět ani balkánské kulinářské speciality, rakije, atd.

Vinohradský pivovar
Tel: 736 118 942
Korunní 2506/106
Praha 10, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: