Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
listopadu

Festival svobody

Opona o.p.s.

zpět na výpis akcí
 

Pojďme společně oslavit 25 let svobody!

Začátek:09. 11. 14
Konec:29. 12. 14
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Letos uplyne 25 let od sametové revoluce, díky které žijeme již čtvrtstoletí ve svobodné společnosti.

Chceme si tedy připomenout, jak a díky komu jsme svobodu získali a hlavně to, že ji máme. Můžeme svobodně mluvit, psát, cestovat, studovat.

Vážíme si toho a chceme společně tyto úžasné možnosti náležitě oslavit. Vzpomeneme na to, co se před pětadvaceti lety událo a uvědomíme si, jak cenná pro nás všechny svoboda je.

Spojili jsme síly – od současných studentů až po pamětníky revoluce, lidé rozdílných profesí a zájmů, my všichni se společným přáním a myšlenkou – oslavit svobodu a poděkovat za ni těm, kdo se o ni zasloužili.

Filmový festival, výstavy, projekce, přednášky, koncerty i divadla, tím vším chceme slavit, to vše bude Festival svobody. Pojďme společně oslavit 25 let svobody!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: