Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
října

BE 22

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Týdenní narozeninový festival.

Začátek:20. 10. 14
Konec:26. 10. 14
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Jak už se stalo tradicí, budou se v druhé půlce října oči všech upínat k budově ROXY a NoD v pražské Dlouhé ulici. Stejně jako minulý rok se tyto dva prostory spojí, aby připravili svým fanouškům nabitý narozeninový týden plný koncertů zahraničních kapel, světových top djů a divadel v kombinaci s českou uměleckou špičkou. Spojení časem prověřených umělců s aktuálními jmény světové scény je paralelou právě k propojení těchto dvou kultovních prostorů.

Festival začne ve velkém stylu. Slavnostní zahájení 20. října odstartuje přímo na parketu ROXY Jana Vrána s tanečně-světelnou show s prvky akrobacie. Pondělnímu programu vévodí britský hudební chameleón, bořič hudebních škatulek Feed Me , který si s sebou veze svou LED vizuální show. V úterý si s námi pohrají zámořští dance-punkoví vizionáři Liars , kteří přivezou své aktuální album Mess. Třetí "český" den narozenin Soundz Czech ovládnou společné prostory ROXY a NoD domácí kapely a projekty WWW, Manon Meurt, Kalle, PZH, Wild Tides, Peter Pan Complex, Lukas Landa, blacksheepboy a mnoho dalších. Celý koncertní program na 6ti pódiích bude jako dárek pro všechny fanoušky zdarma.

Narozeninový víkend nakopne vystoupení světového top producenta a dje Maceo Plexe , kterého doplní mladá krev, rezident klubu Ushuaia Švýcar Andrea Oliva. V sobotu 25. října s námi oslaví narozeniny dnes už legendární holandský house dj a producent Joris Voorn . Týdenní program uzavřeme ve stylu Ninja Tune koncertem londýnské kapely The Herbaliser . Energický pódiový mix hip hopu, jazzu a funku bude více než stylové zakončení nabitého týdne. Všechny zahraniční umělce doplní v průběhu celého týdne špičkový český support.

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: