Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
října

Lapalux (Brainfeeder, UK)

NEONE

zpět na výpis akcí
 

V NEONE se budou lapat luxusní beaty! 

Datum:31. 10. 14
Cena:od 190 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Společně s hutným domácím supportem se u nás zastaví ostrovní hvězda labelu Brainfeeder — Lapalux! Lapalux, vlastním jménem Stuart Howard, je doopravdy jediným ostrovním zástupcem kalifornské značky Brainfeeder patřící Flying Lotusovi - a rozhodně to není jediný důvod, proč z jejího katalogu vyčuhuje. Tím hlavním je bezesporu jeho typicky analogově zastřený zvuk a melancholické beatosloví, které si po svém bere z výrazových rejstříků IDM, hip hopu i jazzu a vytváří z nich unikátní a návykový celek. Ten se nyní po dvou skvělých EPčkách a povedeném albu vrací (opět na label Brainfeeder) s trojdílným miniopusem Movement I, II & III, se kterým Lapalux startuje své evropské turné. To se zastaví i v NEONE, kde byste se měli zastavit i vy.

Výživný domácí support obstará Floex (s DJ setem), Murder Bear Doug, Yadel a Mike.H.

Start: 21.00
Vstup: 190 Kč (do 23.00), 250 Kč (po 23.00)

NEONE
Tel:
Bubenská 1
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: