Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
října

Korben Dallas

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Křest nového CD "Bánská Bystrica"

Datum:22. 10. 14
Cena:od 200 Kč
Čas:20:30 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Bratislavská kapela KORBEN DALLAS vznikla v roce 2010. Její debutový album Pekné cesty (2011), který vznikl jako živá nahrávka z koncertu, byl nominovaný na Radio Head Awards v kategorii album roku – cena kritiků,Výrazněji se kapela prosadila s druhým albem Karnevalová vrana, které vyšlo v roce 2013 u Slnko Records. Kapela natočila klipy k třem skladbám: Otec, Zlatý jeleň a Beh.

Karnevalová vrana se dostala na první příčku v albovém žebříčku slovenské verze iTunes i Spotify, a na Radio Head Awards 2013 získali Korben Dallas ceny za nejlepší album, singl (Otec) a nejlepší koncertní kapelu. Korben Dallas rádi spolupracují i s jinými hudebníky a skupinami. V relaci Rádia_FM se představili s hostem Andrejom Šebanom, v ČR odehráli sérii koncertů s kapelou Zrní. Představili se na řadě předních slovenských a českých festivalech, jako např. Pohoda, Grape nebo Trutnov.

Rock Café
Tel: 224933947
Národní 20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: