Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
listopadu

International Christmas Festival

Hilton Prague

zpět na výpis akcí
 

Vánoční festival.

Datum:16. 11. 14
Cena:100 Kč
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Každoroční Mezinárodní vánoční festival, pořádaný členy diplomatické komunity, se v průběhu let stal jednou z nejprestižnějších a nejvyhledávanějších událostí vánočních svátků. Každý rok přiláká festival tisíce návštěvníků, kterým nabízí možnost poznat rozmanitost kultur a nakoupit nevšední dárky ze všech koutů světa.  Jejich prodejem získávají diplomaté prostředky pro české charitativní organizace. Festival tradičně zahajuje První dáma České republiky.

„V loňském roce jsem měla to potěšení být poprvé patronkou Mezinárodního vánočního festivalu. Byla jsem skutečně ohromena, protože tato velkolepá benefiční akce je organizovaná diplomaty dobrovolnicky a v jejich volném čase. Jejich odhodlání pomáhat českým charitám je opravdu inspirativní“, řekla První dáma, paní Ivana Zemanová.

Asociace partnerů diplomatického sboru (Diplomatic Spouses Association – DSA) byla založena v roce 1997 jako nezisková organizace s cílem umožnit svým členům posílit vztahy s kulturním dědictvím hostitelské země, podělit se o kulturní dědictví země vlastní, společně sdílet informace, zájmy a nápady. Asociace pracuje na dobrovolnické bázi a klade veliký důraz na dobročinnost.

Od roku 2000 rozdělila DSA více než 58 milionu korun, čímž se řadí k předním mecenášům v zemi.

 

Hilton Prague
Tel: 224 841 111
Pobřežní 1
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: