Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
prosince

Selah Sue

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Charismatická Selah Sue v prosinci opět ohromí Česko.

Datum:07. 12. 14
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Po předloňském vyprodaném koncertě se 7. prosince do Česka znovu vrátí soulová Selah Sue. Stejně jako před dvěma lety vystoupí v pražském klubu Roxy.

Pětadvacetiletá Selah Sue, vlastním jménem Sanne Putseys, se narodila v malém belgickém městě a o kariéře zpěvačky jako malá ani neuvažovala. Teprve na střední škole, ovlivněná Lauryn Hill a Bobem Marleym, začala zpívat v malých klubech a podomácku nahrávat svoje první písničky, které potom sdílela na sociální síti Myspace. Netrvalo dlouho a nakažlivý hlas mladé zpěvačky se veřejnosti dostal pod kůži. Vedle zástupu fanoušků, který den ode dne narůstal, její tvorbu objevili i producenti. Zrodila se hvězda, která zakrátko spolupracovala se samotným CeeLo Greenem a uhranula dokonce Prince nebo Stevie Wondera.

Selah patří mezi umělkyně, které se nebojí plout mezi žánry. Její skladby jsou omamným koktejlem soulu, funku, jazzu a reggae.

Nenechte si ujít koncert zpěvačky, která Vás svým nezaměnitelným hlasem dostane do kolen.

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: