Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
října

Den otevřených dveří v České filharmonii

Česká filharmonie

zpět na výpis akcí
 

1. ročník festivalu Open Square, kterým je Česká filharmonie jedním z pořádajících

Datum:18. 10. 14
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: kultura|galerie, koncerty, klasika, hudba, poznání| veletrhy, workshopy

Smyslem festivalu je představit zejména mladým lidem významné kulturní a akademické instituce sídlící na pražském náměstí Jana Palacha. Festival společně pořádají Česká filharmonie, Uměleckoprůmyslové museum v Praze, Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze a Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy.

Festival nabídne bohatý program v prostorách zúčastněných institucí i přímo na Palachově náměstí. Pro návštěvníky budou připraveny výstavy, přednášky, workshopy, prezentace studijních oborů, koncerty, komentované prohlídky s urbanisty (urban walks) či panelové diskuse. Program vyvrcholí mimořádným večerním koncertem České filharmonie ve Dvořákově síni Rudolfina.

Zúčastněné instituce nabídnou vstup na všechny pořady se slevou nebo zcela zdarma. Návštěvníci si také budou moci prohlédnout prostory, které jsou veřejnosti jinak nepřístupné.

Program České filharmonie zde

Česká filharmonie
Tel: 227 059 227
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: