Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
října

Open Square 2014

Open Square

zpět na výpis akcí
 

Festival představí významné kulturní a akademické instituce sídlící na pražském náměstí Jana Palacha. 

Datum:18. 10. 14
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|koncerty, poznání| památky

1. ročník festivalu Open Square proběhne 18. října 2014 od 10 do 20 hodin. Festival společně pořádají Česká filharmonie, Uměleckoprůmyslové museum v Praze, Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze a Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy.

Festival nabídne bohatý program v prostorách zúčastněných institucí i přímo na Palachově náměstí. Pro návštěvníky budou připraveny výstavy, přednášky, workshopy, prezentace studijních oborů, koncerty, komentované prohlídky s urbanisty (urban walks) či panelové diskuse. Program vyvrcholí mimořádným večerním koncertem České filharmonie ve Dvořákově síni Rudolfina.

Zúčastněné instituce nabídnou vstup na všechny pořady se slevou nebo zcela zdarma. Návštěvníci si také budou moci prohlédnout prostory, které jsou veřejnosti jinak nepřístupné.

Open Square
Tel:
nám. Jana Palacha
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: