Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
září

Stop Zevling 2014

Praha 14 kulturní

zpět na výpis akcí
 

Volnočasový open air festival na Čerňáku

Začátek:13. 09. 14
Konec:14. 09. 14
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, ostatní, hudba, zábava| party a kluby, zábava - ostatní, sport| ostatní, pro děti| Kultura, Sport, Divadlo, Hry, Zábava, S tatínkem

Stop Zevling je největším volnočasovým festivalem tohoto typu v Praze 14. Projekt má za cíl oživit zdejší sídlištní život, inspirovat jeho obyvatele a především mládež k aktivnímu trávení volného času.

Vstup na akci je zdarma.

Letošní ročník se nově zaměří i na rodiny s dětmi. Nedělní FAMILY Jam vypukne v okolí Plechárny. Děti se mohou těšit na hry, pohádky, kapely, divadlo pro nejmenší, doprovodný hudební program nebo promítání filmů.

Sobotní program bude rozdělen do dvou sekcí. V areálu ZŠ Vybíralova se uskuteční SPORT Jam, který nabídne široké spektrum sportovních aktivit. Zájemci si budou moci zahrát fotbal, streetball, nohejbal, petanque, ping pong nebo free croquet a získat věcné ceny. Pestrá sportovní klání doprovodí hudební produkce Djs, např. Adzi, Probe a Reverz. Na jednotlivé aktivity se zdarma provádí registrace prostřednictvím webu www.stopzevling.cz.

Hlavní hudební program se uskuteční v rámci sekce STREET Jam v areálu Plechárny. Pódium přivítá známé Djs, producenty a rappery, např. DJ Lil Rowa, DJ Kolack, Lonely virgin robots, Pharaoh Galactic + WS, U-Cee & Boldrik, La 4 a DJ Wich.

Více informací najdete zde!

Praha 14 kulturní
Tel:
Bryksova 1002
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: