Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
září

Jubilejní 5. ročník dne dyslexie

Národní Galerie - Veletržní Palác

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se přesvědčit, že s handicapem jdou dělat zázraky. 

Datum:07. 09. 14
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: poznání| pro děti|Zábava, Kreativita

Interaktivní 3D hra s workshopy přímo v prostorách Veletržního paláce, dále také divadelní představení na téma dys, workshopy s dys umělci, odborníky a vynálezci.

DEN DYSLEXIE, který dosud neexistuje nikde ve světě, slaví jen dětí v ČR. Tento rok je jubilejní a poprvé také mezinárodní, účastní se jak naší sousedé ze Slovenska, tak odborníci z USA.

Bude zde vytvořeno interaktivní 3D prostředí, které děti bude motivovat splnit všechny úkoly, za které získají mnoho dárků.

Po celý den budou probíhat workshopy s lidmi, kteří s dyslektiky, dysgrafiky a hyperaktivitou žijí a pracují, představí se výtvarní umělci, tvůrci pomůcek, odborníci a další.

ROZVRH: V základním rozvrhu budou oba dny probíhat stejně.

9:30 - Tisková konference 9.9. (možno dorazit i v nedeli 7.9.) se bude konat v prostorách akce, účastníky je možno zastihnout i během dne a to v LEVÉM KORZU VELETRŽNÍHO PALÁCE (vchod z ulice Dukelských hrdinů).

Od 10.00 hodin – zahájení, představení všech účinkujících na workshopech
Od 10 do 16 hodin - workshopy
Od 16 do 19 hodin - přednášky (Přednášky účastníků, jak ze zahraničí (tlumočení zajištěno), tak našich z ČR) přesný časový rozvrh přednášejících najdete na www.dys.cz
Od 19:30 – 21.00 hodin divadlo DYS Kaviár na chodníku
Kino DYS s filmem Dar dyslexie od J.Černého – po celý den

 

Národní Galerie - Ve...
Tel: 224301122
Dukelských hrdinů 47
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: