Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

Loučení s prázdninami v muzeu

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Ještě než začnou školní povinnosti, přijďte si s dětmi užít zbývající prázdninové dny do Muzea Karla Zemana. 

Začátek:30. 08. 14
Konec:31. 08. 14
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Poslední srpnový víkend 30. a 31. 8. na vás čekají soutěže o ceny,luštění filmových křížovek, hra Cesta do pravěku, výroba a barvení trilobitů, výroba vlastních placek s obrázky z filmů Karla Zemana, obří pexeso s motivy Zemanových pohádek, gigantické puzzle se stegosaurem a samozřejmě kouzelná atmosféra Zemanových filmů i Malé Strany.

V sobotu bude od 10:00 probíhat také workshop animace a trikové tvorby, kde si můžete natočit svůj krátký animovaný film, a od 12:00 si budete moci ve výtvarných dílnách vyrobit vlastní ukradenou vzducholoď, dokreslovačku s dinosaury, látkovou loutku nebo si nabarvit kostým metodou proužkování. Na workshopy animace je potřeba předchozí rezervace, na workshopy i dílny platí standardní ceník. V neděli 31. 8. můžete návštěvu muzea rozšířit a zhlédnout navíc i svůj oblíbený film od Karla Zemana. Projekce filmů jsou k návštěvě zdarma a promítat budeme následovně:

od 10:00 Cesta do pravěku
od 12:00 Vynález zkázy
od 14:00 Ukradená vzducholoď
od 16:00 Čarodějův učeň

A vstupné během posledního prázdninového víkendu? Děti v doprovodu dospělého za polovinu a za rodinnou vstupenku pro dva dospělé a až tři děti zaplatíte méně, než kdybyste své ratolesti nechali doma: pouze 390 Kč. A pokud byste měli stále málo zážitků, doporučujeme projížďku elektrolodičkami jako z Cesty do pravěku! Plavbu nebo workshopy animace si rezervujte telefonicky na čísle 724 341 091 nebo e-mailem na info@muzeumkarlazemana.cz.

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: