Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

Náplavka Street food Fest

Náplavka Street food Fest

zpět na výpis akcí
 

Jídlo trochu jinak!

Datum:30. 08. 14
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: gastro|festivaly

Na Smíchovské straně náplavky (Hořejším nábřeží) se v sobotu 30.srpna 2014 uskuteční první ročník přehlídky tzv.“street food“. Street food v našem pojetí je rychle připravené občerstvení z kvalitních surovin přímo na místě a před návštěvníky. Bude se připravovat a prodávat jídlo ve speciálně upravených automobilech („food truck“) a originálních stáncích. 

Trend rychlého, ale kvalitního jídla získává v poslední době na popularitě. Zejména pak ve velkých světových metropolích je jídlo na ulici („street food“) velice oblíbené a patří k běžnému životu mnoha lidí. Jde o to konzumovat jídlo kvalitně, i když Vám to zrovna nedovoluje čas. Na co se můžeme na náplavce těšit? Kromě nyní již poměrně rozšířených a oblíbených burgrů, zde budete moci ochutnat grilovaná argentinská masa, mexické burritos, čerstvou pastu, smažené ryby, grilovaná americká žebra, vietnamské PHO, francouzské palačinky, netradiční polévky, veganskou zmrzlinu, švýcarský raclette, brazilské pao, indické kari, thajské nudle, marocký tajine a mnohé další. Většina ze zúčastněných stánkařů přímo pochází nebo má určitý vztah k zemi, jejíž kuchyni prezentuje – můžete se tedy těšit na skvělé pokrmy třeba i s odborným výkladem.

Akce se bude pořádat od 10:00 do 21:00, vstup je zdarma a večer se navíc bude ve vedlejším Výletním kině promítat film tematicky spjatý s přehlídkou.

Náplavka Street food...
Tel:
Hořejší Nábřeží
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: