Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
července

Prague JetSurf Jam 2014

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 

Do Prahy se sjíždí esa světového jetsurfingu. 

Datum:30. 07. 14
Čas:09:00 - 14:00
Kategorie: sport|adrenalin sporty

Nedávno vzniklý Prague JetSurf Club pozval do Žlutých lázní ty nejlepší světové jezdce a ti se publiku představí v prvním ročníku Prague JetSurf Jamu.

Sport plný adrenalinu přijedou představit špičky světového JetSurfingu jako Kaie Lenny,Havajan, který už šestkrát dokázal ovládnout mistrovství světa v Paddleboardinu, Španělka LuciaMartino nebo Everaldo „Pato“ Teixeira, jenž se v Jižní Americe kromě surfingu proslavil i díky vlastnítelevizní reality show. V exhibičním závodě sesamozřejmě objeví i čeští jezdci, kteří se ale mezi zahraničními hvězdami určitě neztratí. Na startu bude motocyklový závodník Jakub Kornfeil, jediný český pilot v seriálu Red Bull Airrace Martin Šonkanebo vítěz Le Mans Series z roku 2009 JanCharouz.

Žluté lázně
Tel: 244462193
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: