Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
listopadu

George Ezra / UK

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Koncert.

Datum:10. 11. 14
Cena:od 400 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

George Ezra je britský zpěvák a skladatel z Hertfordu. V roce 2011 se přestěhoval do Bristolu a o dva roky později vydal své debutové EP Did You Hear the Rain? Letos v březnu následovalo druhé EP Cassy O’. V létě roku 2013 si zahrál na festivalu v Glastonbury na BBC Introducing Stage, kde si získal početný zástup nadšených fanoušků. BBC Radio 1 pravidelně hrálo jeho skladby “Did You Hear the Rain?” a “Budapest.” MTV ho zařadila do svého pořadu ‘Brand New for 2014, Vevo do ‘DSCVR Ones to Watch 2014′ a objevil se i jako Nový nadějný umělec iTunes na rok 2014. V anketě BBC nazvané Sound of….2014 skončil Ezra na pátém místě. Jeho pohodový song “Budapest” se v italské Top 20 vyšplhal na šesté místo a získal platinu. Také předskakoval Lianne La Havas nebo Tomu Odellovi.

George Ezra vydává u Columbia Records 30.června vydává své debutové album Wanted on Voyage. V souvislosti s tím oznamuje na konec roku velké evropské turné, při kterém vystoupí také v Praze.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: