Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

Běh pro PESOS

PESOS.cz

zpět na výpis akcí
 

Charitativní závod v canicrossu, nebo-li běhu se psem.

Datum:30. 08. 14
Čas:09:00 - 14:00
Kategorie: sport|běh a kolo, poznání| fauna a flora, pro děti| Sport, Příroda

Jedná se o akci, kde bude bohatý doprovodný program pro rodiny s dětmi, pro pejskaře i nepejskaře.

Na akci bude křest charitativního kalendáře 2015, který PESOS o.p.s. nafotil se psy a kočkami s útulků ve spolupráci s mnoha známými osobnostmi právě na podporu organizace PESOS o.p.s. Na akci bude zároveň probíhat nabídka psů z útulků, které si mohou návštěvníci na místě osvojit.

Veškerý zisk z dobrovolného vstupného i ze závodů, bude věnován PESOS o.p.s., na dárcovské projekty (nákup krmiva a materiální pomoci do útulků atd.). 

V rámci doprovodného programu nám předvedou ukázky práce svých psů kynologové Policie ČR, ukázky práce jízdní Policie ČR. Dále ukázky zdravotní záchranné služby veterinární Pet-medic a ukázky psích sportů.

Pro děti bude nachystán program s klaunem Mirečekem a klaunkou Leontýnkou, kteří pro děti připravili tanečky, písničky a dětskou celodenní dílničku. Děti si budou moci malovat a navlékat korálky. Připraven je pro ně i malování pískem, které na akci zajistí firma CISAPI s.r.o. a třpytivé tetování od firmy Hex ART.

Dále budou připraveny 3 nafukovací hrady, které nám zapůjčil Letní sněhulák.

Po celou dobu akce bude probíhat nabídka psů z útulků Depozitum Beruška, útulek Kutná Hora a Láska ke zvířatům o.s.  které si mohou návštěvníci na místě osvojit. Součástí akce bude i charitativní sbírka chovatelských potřeb.

Návštěvníci mohou nosit krmivo, pelíšky, škrabadla, hračky a další potřeby pro psy a kočky, které si po skončení akce rovnou odvezou útulky, které se akce zúčastní.

PESOS.cz
Tel: 776 551 160
Hostivař
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: