Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
srpna

High Jump 2014

Highjump

zpět na výpis akcí
 

Mistrovství republiky ve skocích do vody v Hřimězdickém lomu nedaleko Příbrami.

Začátek:01. 08. 14
Konec:02. 08. 14
Čas:12:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, sport| adrenalin sporty

Otevřené mistrovství České republiky ve skocích do vody ve volné přírodě, známé ve světě jako cliffdiving, se uskuteční v žulovém lomu v Hřiměždicích u Příbrami v pátek 1. a v sobotu 2. srpna 2014. Na dechberoucí akrobatické kousky a pohodou nabité odpoledne naváže večírek, o kterém se bude celý rok vyprávět. DESPERADOS HIGH JUMP není festival, DESPERADOS HIGH JUMP je výjimečnou událostí léta, spojení sportu a zábavy, inspirace pro všechny věkové kategorie.

 Jubilejní patnáctý ročník s novým generálním partnerem akci dodává ještě originálnější název než dřív, DESPERADOS HIGH JUMP. Desperados, tedy pivo vyostřené tequilou bude jedním z hlavních nápojů letošního ročníku. Areál kamenného lomu ve středočeských Hřiměždicích se opět stane dějištěm jediné, a zároveň velmi oblíbené, cliffdivingové akce sezóny. Za patnáct let konání High Jumpu si tato akce vybudovala respekt mezi světovými závodníky i oblibu mezi návštěvníky přihlížejícími této adrenalinové zábavě.

Highjump
Tel: 777 189 055
Hřiměždice
Hřiměždice, 262 14
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: