Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Vyplujte v lodičce s vodnickým průvodcem na tajuplnou Čertovku, kde budou břehy plné strašidel připravených vyprávět své tajuplné příběhy.

Datum:31. 05. 14
Cena:80 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|po praze, pro děti| Zábava

Vstoupíte do loďky v přístavišti na Čertovce pod Karlovým mostem na Kampě a tam už Vás bude čekat vodník, či jiná vodní bytost. V tajemné atmosféře šeřící se Čertovky budete naslouchat vodníkovu vyprávění a sledovat strašidla rozestavěná po březích tajemné strouhy. A že pražská strašidla nejsou skoupá na slovo, jistě Vám ráda představí své pověsti. A jelikož páni kapitáni lodí jsou grandi, zavezou Vás přes celou Vltavu do tunelu staletí, kde budete takříkajíc cestovat časem a zase zpátky do setmělé Čertovky. rezervace není nutná, lodičky pro 30 osob vyplouvají každých 15 minut. Pořádá Muzeum pražských pověstí a strašidel spolu s Muzeem Karlova mostu. 

Tajuplná Plavba
Tel: 257221289
Kampa
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: