Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Fresh Film Fest 2014

Fresh Films s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

11. ročník Mezinárodního filmového festivalu

Začátek:17. 09. 14
Konec:21. 09. 14
Čas:21:00 - 09:00
Kategorie: kultura|kina

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního filmového festivalu Fresh Film Fest. Přehlídka zaměřená na mladé tvůrce, debuty a studentskou tvorbu proběhne od 17. do 21. září v pražských kinech Světozor, Bio Oko a Kino 35 - Francouzský institut.

Budete se moci setkat například s Monikou Willi, která je dvorní střihačkou Michaela Hanekeho nebo Michaela Glawoggera, režisérkou Piou Marais, držitelkou Tiger Award z Rotterdamu i zvláštního uznání z Berlinale, jedním z nejzkušenějších švédských zvukových designerů Janem Alvemarkem, režisérem Matthiasem Maassem, který mapoval zkušenosti tří kameramanů konce devadesátých let, Krisem Kellym, režisérem, scenáristou, VFX designérem a spoluzakladatelem originálního britského animačního studia Blacknorth, režisérem Domem Rotheroem, který svým pojetím předznamel Blair Witch, českým producentem Tomášem Hrubým, slovenským výtvarníkem Radimem Labudou, vítězem ceny Jindřicha Chalupeckého 2008, a s dalšími hosty.

Projekce doplní doprovodný program zdarma v Café Neustadt, klubu La Loca a v (A)VOID Floating Gallery. 

Fresh Films s.r.o.
Tel: 296330940
Kubelíkova 1548/27
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: