Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Fresh Films s.r.o.

Praha 3, Palác Akropolis, Kubelíkova 27, 130 00

zpět na výpis
   
Fresh Films s.r.o.

Jsme organizátoři kulturních akcí designSUPERMARKET, Fresh Film Fest a Signal Festival.

Telefon:296330940
Kategorie: kultura|design, galerie, kina, ostatní, hudba

Fresh Films funguje jako etablovaná produkční společnost pracující s mladými talenty napříč všemi oblastmi kultury. Byla založená v roce 2004 za účelem pořádání mezinárodního festivalu studentských filmů Fresh Film Fest, který na české scéně úspěšně figuruje dodnes. Společnost dále producentsky stojí za několika mezinárodně úspěšnými filmy jako Marta a Česká RAPublika nebo studentským snímkem Bába, který v roce 2009 získal ocenění na festivalu v Cannes. V letech 2010 a 2011 společnost zajišťovala pravidelné projekce evropských filmů pod názvem Kino evropský dům. Od roku 2010 stojí za oblíbeným mezinárodním festivalem současného designu designSUPERMARKET. Je také hlavním organizátorem festivalu světla Signal, jehož první ročník proběhne v Praze v říjnu 2013.

www.freshfilmfest.net
www.designsupermarket.cz
www.signalfestival.com

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: