Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
srpna

Čajomír Fest 2014

Čajomír o.s.

zpět na výpis akcí
 

Festival oslavující čaj a kulturu s ním spjatou.

Datum:24. 08. 14
Cena:od 120 Kč
Čas:10:00 - 23:00
Kategorie: kultura|ostatní, zábava| zábava - ostatní, gastro| čajovny

V neděli 24. srpna se na magickém Vyšehradě uskuteční 6. ročník mezinárodního festivalu čajového umění z celého světa. Tradičně se vedle sebe budou prezentovat amatéři a profesionálové z čajoven. Festival jako jedna velká čajová degustace, odpočinková zóna pro celou rodinu, při které se vypije moře čaje.

Prožijte společně jedinečný den od svítání do soumraku! KoupÍ degustační pásky za 150 Kč podpoříte celý festival a můžete se zůčastnit celodenního nabitého programu. Začínáme s prvními slunečními paprsky v 6 hodin úvodním rituálem, ranní meditací, protažením celého těla a zdravou snídaní.

Od 10 hodiny se spouští celý program, kdy se otevře přes 40 festivalových čajoven, čajových barů, hudební pódium, ukázeky čajových obřadů, tržnice, eko zóna, workshopy a soutěže. 

Dramaturgie festivalu představuje tradiční I moderní čajovou kulturu a umění z celého světa. Občerstvení je složené z nabídky kvalitních restaurací se zaměřením na moderní trendy ve zdravé výživě. V tržnici najdete kvalitní výrobce či dodavatele čaje, čajového nádobí, čajových specialit a pomůcek, oblečení, obrazů či šperků. Celá událost je odpočinkovým a vzdělávacím místem pro celou rodinu. Spolek Čajomír si klade za cíl přiblízit čajovou kulturu široké veřejnosti a předvést přípravu čaje jako umění všedního dne.

Vyšehrad
Tel: 724301207
V pevnosti 159/5b
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: