Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
dubna

Největší výstava Skútrů v OC Šestka

Obchodní centrum Šestka

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se pokochat a inspirovat největší nabídkou skútrů na jedné ploše a prohlédněte si na jakých skútrech se proháněli vaši prarodiče.

Začátek:04. 04. 14
Konec:13. 04. 14
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: zábava| sport| pro děti|

Od 4. do 13. dubna jsme pro vás připravili již druhé pokračování úspěšné akce Skútrfest určenou pro všechny milovníky těchto motocyklů. Opět se na Šestku sjedou zástupci všech významnějších výrobců, aby zde představili aktuální nabídku těchto oblíbených městských strojů. Na ploše bude k vidění více než 60 skútrů a mimo moderních si budete moci prohlédnout i výstavu historických skútrů z dob dávno minulých. V rámci výstavy se můžete těšit také na bohatý víkendový doprovodný program pro dospělé a pro děti.

Uvidíte:
Výukový motocyklový trenažér
Volné jízdy na elektrokoloběžkách
Prezentace skútrové módy
Zkušební jízdy s instruktorem
Dětské dopravní hřiště
Exhibice na skútrech
Fotokoutek

Obchodní centrum Šestka
Tel: +420 225 023 100
Fajtlova 1090/1
Praha 6, 161 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: