Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
března

Aniby Neřekla - Show Aničky Polívkové + DJ Shatek

La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

zpět na výpis akcí
 

Aniby Neřekla - Show Aničky Polívkové + DJ Shatek

Datum:26. 03. 14
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| party a kluby, zábava - ostatní,

ANNA POLÍVKOVÁ tentokrát pod pseudonymem Anna Poli, stále překvapená svým novým zájmem (zpěvěm) a JAKUB XAVIER BARO alias Iby Pop, Vám představují své originální písně, které nazývají POPŮVKY.


Anna Poli stále hledá svou identitu coby zpěvačka. Už přestala dělat Zagorku a na koncertě pravděpodobně opravdu vystoupí a zazpívá, což by ještě nedávno ani neřekla.

Kytarista a zpěvák Iby Pop se samozřejmě nezdráhá a občas ji zastíní svým profesionálním zpěvem.

Jelikož si je Anna Poli vědoma svých nedostatků pěveckých, doplňuje svůj projev tancem, pantomimou, herectvím i roztodivnými kostýmy, takže se Vám dostane opravdu kompletního kulturního vyžití.

Navíc čas od času se můžete těšit na další skvělé hosty - muzikanty. Roli violoncellového melodického kontrabasisty výtečně zastoupí František Kroupa, rytmus našemu duu dodá DUDU MORAIS na perkuse, harmoniemi piána Vás okouzlí moravský multi-instrumentalista KAREL ŠTULO, DJ MIKULÁŠ podpoří svou magickou škálou zvuků a beaty všech druhů.

Seskupení vzniklo v roce 2009 první písní "Ment to move", od té doby vznikaly další a další a postupně krystalizoval i způsob jejich přednesu. V současné době jsou koncerty hudebně-dramatickou komedií, která se s každým představením dále vyvíjí. Anna jako zpěvačka získává stále větší sebevědomí, ale divadelní projev je její nedílnou součástí a propojení těchto dvou dovedností je uhrančivé. Na své si příjdou všichni: milovníci hudby i divadla... 
Těšíme se na Vás! 

La Loca MUSIC BAR & ...
Tel: 221 595 364
Odborů 4
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: