Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
března

ŽIŽKOVSKÁ NOC 2014 - největší zimní hudební festival

Žižkovská Noc

zpět na výpis akcí
 

Jeden fakt šílenej večer / 26 klubů / přes 150 kapel a DJs / směšný vstupný.

Datum:15. 03. 14
Cena:150 Kč
Čas:17:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| party a kluby

Žižkova říše počtvrté otevírá svou pohostinnou náruč! Za jedno minimální vstupný se v sobotu 15.3.2014 otevře unikátní festivalový svět pětadvaceti klubů, barů a sklepů napříč celým Žižkovem. S páskou na ruce je jen na tobě, které z více než stovky kapel a DJs tě doprovodí timhle pekelným večerem. A že je z čeho vybírat… To nejlepší z české i zahraniční nezávislé scény, mladé kapely i prověřená jména, workshopy a mnohem víc. 

Vstupné platí do : Palác Akropolis, Storm (dříve Matrix), Nákladové nádraží Žižkov, Fatal (dříve XT3), Kain, Bunkr Parukářka, Modrá Vopice, Progress, Final, U Voka, U Habásků, Signal, Nad Viktorkou, Kuře v hodinkách,Baryton, Street Culture, Salé, Divadelní studio Žižkov, Tunel, Saturnin (dříve JET), Bajkazyl, U Járy, Žižkovská Tančírna, Rock'n'pizza, Divočák,Blaze, Malkovitch....

Festival by v tak rozsáhlé podobě nemohl existovat bez pomoci nadšenců a zaměstnanců z celého Žižkova, Monster energy drinks, Jägermeistera, Jihoměstského pivovaru a desítky dalších. Na tomto ročníku se můžete těšit na “Žižkovskou dvanáctku” - speciální festivalové světlé pivo ve více než třetině klubů za zvýhodněnou cenu. 

vstupné 150Kč na celý festival - omezeno jen kapacitou klubů
kapely začínají hrát v 17:00 

AKTUÁLNÍ INFO VŽDY zde. 
PŘEDPRODEJ není. Vstupenky budou k zakoupení v den akce v jakémkoliv z 25ti klubů. 

Žižkovská Noc
Tel:
různě po Praze
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: