Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Pražský Majáles 2014

Pražský Majáles

zpět na výpis akcí
 

10. ročník oslavy krás studentského života a prezentace studentských dovedností a aktivit.

Datum:30. 04. 14
Čas:12:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní,

Majálesové oslavy trvají celý měsíc. Majáles zahajuje slavnostní stavba Májky v centru Prahy, čímž startuje "Měsíc studentů", ve kterém probíhají až desítky akcí (koncerty, výstavy, workshopy, besedy, sportovní klání, …). Oslavy vrcholí Majálesovým průvodem a Majáles Open-Air festivalem, na kterém se volí nový král studentů.

Pražský Majáles je pořádán od roku 2005. Za tu dobu jeho open-air festival stihl vystřídat několik lokací (Jižák, Eden, Vástaviště, Džbán, Stromovka). 

Vystoupí např. Tomáš Klus, Chinaski, Horkýže Slíže, Divokej Bill, Mandrage, MIG 21, Vypsaná Fixa, Wohnout, UDGSto Zvířat, Fast Food Orchestra, Skyline, Xindl X, PSH, The Feud /uk/ a další!

Program najdete zde!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: