Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Oblíbenci evropských festivalových pódií a milovníci divokých klubových parties

Datum:16. 04. 14
Cena:od 380 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| party a kluby

Vznikli v Londýně v roce 1996 a už o dva roky později skórovali revolučními singly There’s Goona Be a Riot, Best Got Better a hlavně debutovým albem Point Blank, díky němuž začali cestovat po světě. V roce 2001 vyšla deska Six Million Ways to Live a brzy poté remixové album Y4K: Next Level Breaks. Dub Pistols bravurně mixují dub, breakbeat a ska tak chytlavým způsobem, že se jejich tracky dostaly i na soundtracky k filmům Blade II, Bad company nebo Mystery Man.

Vrhli se taky na remixování a jejich spárům neunikly jména jako Moby, Ian Brown nebo Limp Bizkit. Zatím nejčerstvější deska, která vyšla v roce 2012, se jmenuje Worshipping The Dollar, s níž absolvovali velkou šňůru po celé Evropě. Další studiové album je už na spadnutí. Bude se jmenovat White Lines a doufejme, že ho s sebou Dub Pistols přivezou do Prahy!

Předprodej pokladna Lucerna Music Baru: 380 Kč 
Cena Lucerna Music Bar na místě: 450 Kč

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: