Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Festival nového divadla už po dvanácté v Praze!

Začátek:20. 02. 14
Konec:26. 02. 14
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Tento tradiční festival nabízí již po dvanácté to nejvýraznější na poli nového divadla za uplynulý rok. Pozornost je každým rokem zaměřena nejen na projekty vybrané z nominací domovských scén festivalu /Studio Alta, Alfred ve dvoře, Divadlo Ponec, Experimentální prostor NoD, Studio hrdinů, MeetFactory, Divadlo Archa/, ale také na ojedinělý zahraniční program / např. izraelská rap opera The city nebo franzouzský mim a beatboxer Julien Cottereau…/ a v neposlední řadě je tu velmi rozmanitý off program, networkingové akce, burzy projektů, workshopy, vernisáže…. 

Vybraný program festivalu dále pokračuje do Českých Budějovic, Jičína, Plzně či Ostravy…

Letos jsou v rámci festivalu opět udělovány ceny „Česká divadelní DNA“ za podporu, přínos a rozvoj oboru nového divadla. Gala večerem 20.2. v La Fabrice zahájíme současně i celý letošní festival. 

Centrem celého festivalu je HNÍZDO / více než 300 m2 / ve Veletržním paláci. V Hnízdě hraje hudba, v Hnízdě se debatuje, v Hnízdě se odpočívá, relaxuje a mlsá, v Hnízdě se tvoří, v Hnízdě to žije! Od čtvrtka až do středy.

 

Malá Inventura - fes...
Tel: 773 084 412
Osadní 26
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: