Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
února

Zimní Rock for Churchill 2014

Rock For Churchill

zpět na výpis akcí
 

Nadupaná zimní klubová verze festivalu Rock for Churchill v Lucerna Music Baru. The Qemists a  N.O.H.A.!

Datum:20. 02. 14
Cena:od 500 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Hudební festival Rock for Churchill ohlašuje nadupanou zimní klubovou verzi, která proběhne 20. února v Lucerna Music Baru.

Na kruhovém pódiu pražského klubu vystoupí britský elektronický uragán The Qemists a multižánrová N.O.H.A. Obě kapely jsou pověstné svými energickými koncerty, takže nás čeká i v únoru pořádné horko!

THE QEMISTS mixují naživo tak našlápnutý koktejl drum & bassu, rocku a dubstepu, až se z toho hlava točí. Živé bubny, masivní samply, nabroušené kytary a dvojice rozjetých MCs, pro které je i to největší festivalové pódium malé… Ostatně stačí si pustit pár videí z polského Woodstocku a uvidíte sami. 

N.O.H.A. je specifická stylově otevřeným mixem drum & bassu, world music, dub stepu a energií nabitých groovů. Hity jako Di Nero, Wanna Play a hlavně Tu Café vynesly kapelu na ta největší festivalová evropská pódia jako Eurospotting-Kopenhagen, Bourges Festival, Roots Festival-Amsterdam, Exit, Pohoda nebo Colours of Ostrava. 

Vstupenky v předprodeji pořídíte nejlevněji bez poplatku na pokladně Lucerna Music Baru za 500 Kč. Dále pohodlně přímo na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Eventim navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě 600 Kč.

15. ročník letního open air festivalu Rock for Churchill proběhne 29. a 30. srpna 2014 v severočeském Vroutku. Prvními 4 potvrzenými kapelami jsou Britové Dub Pistols a Dreadzone a dva zástupci domácí scény J.A.R. a Visací zámek. Limitovaný počet vstupenek na letní Rock for Churchill je teď v prodeji za 550 Kč (+ poplatky) a jako bonus ke každému lístku 2 piva zdarma. 

Lucerna Music Bar
Tel:
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: