Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

Gurmánský světový Silvestr

Chefparade +

zpět na výpis akcí
 

Minikurzy, hudba, zábava, občerstvení, ale také welcome drink a půlnoční přípitek (pravé italské Prosecco) zdarma. 

Datum:31. 12. 13
Cena:1 690 Kč
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| občerstvení, ostatní

Přijďte do školy vaření Chefparade v Praze a zažijete a ochutnáte něco speciálního.

Na minikurzech si pod dozorem našich zkušených kuchařů vyzkoušíte přípravu a ochutnáte speciality světových kuchyní. Těšit se můžete v rámci programu na vlastnoruční přípravu následujícího menu: Japonsko- Maki sushi s lososem, avokádem, okurkou, japonskou majonézou a surimi. Francie-Červená čočka na bílém víně se šalotkou, česnekem, tomaty a čerstvým oregánem. USA-Mini burgery podle vaší fantazie - se slaninou, chedarem, jalapenos papričkami, sušenými rajčaty, nebo volským okem. Čechy, Morava, Slezko-Ovarová plec s kouskem uzené krkovice, čerstvým křenem a poctivým chlebem. Vietnam-Ostro - pikantní polévka s houbami a zeleninou. Mexico-Kuřecí quesadilla s pico de gallo a zakysanou smetanou. 

Zároveň vás také naučíme připravit to pravé a nejlepší Mojito. Součástí silvestrovského večeru budou soutěže, hry a fotokoutek.

Během akce bude zajištěno občerstvení, užijete si live cooking, lahodná vína, Prosecco i dobré pivo a chybět pro Vaši dobrou náladu nebude ani hudba

Cena: 1690 Kč/osoba

Chefparade +
Tel: 739451492
Bubenské nábř. 306/13, budova 36
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: