Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
prosince

PSH & Supercroo / Snapbacks.cz party

Storm Club

zpět na výpis akcí
 

Večer plný hudby!

Datum:13. 12. 13
Cena:od 350 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| party a kluby,

Je to téměř neuvěřitelné, ale za necelé 2 měsíce tomu bude už rok, co se fanoušci toho nejlepšího rapu sešli na vánočním večírku v Meet Factory. Za účasti 2 kapel, jejichž existence doposud ovlivnila český rap snad nejvíc ze všech, se 7. prosince odehrál Bauch Money křest, který doprovázelo vystoupení PSH a SUPERCROOO. Letošní rok tomu nebude jinak a ani o jedno z jmen nepřijdete, ba naopak. Snapbacks.cz ve spolupráci s 1688 posouvají věci dál a tak nám dovolte prozatím lehce nastínit, co všechno že vás (i nás) vlastně čeká.

Mimo zmíněných live shows se můžete těšit i na bohatý doprovodný program a že se bude na co koukat zaručí například speciální módní přehlídka. Jako DJs se představí ostřílená party trojice Noir, Kwe & Double J a nutno podotknout, že kromě normálních vstupenek je k mání i velice omezený počet VIP passů, zahrnujících vlastní bar, raut nebo pohodlné sezení. Jak tohle dopadne se přijďte přesvědčit už 13. prosince a pokusíme se tak společně o jeden z mejdanů roku na jeho samý závěr.

LIVE:

PSH (Peneři Strýčka Homeboye)

Supercroo

DJs:

Kwé

Double J 

Noir

Storm Club
Tel:
Tachovské náměstí 7
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: