Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
listopadu

Látková výměna #2

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

Fashion swap s bohatým programem!

Datum:23. 11. 13
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| občerstvení, lifestyle| Nakupování, Móda

Látková výměna v MeetFactory slibuje bohatý program včetně trhu s jídlem a vybraným oblečením a hlavně fashion swap!

Už podruhé bude MeetFactory hostit tuto jedinečnou událost, v sobotu 23. listopadu. Návštěvníky čeká bohatý program, ale hlavním tématem bude výměna oděvních kousků, tzv. swap, kde účastníci budou mít jedinečnou možnost vyměnit si své módní kousky, které již nenosí za jiné a obohatit svůj šatník o nové.

V prostorách MeetFactory  dozajista objevíte originální módu i vintage kousky, najdete poklad v podobě autorského designu nebo módního doplňku a ještě se přitom můžete seznamovat se zajímavými osobnostmi pražské módní scény. Představí se vám například Recycle With Love, knihkupectví a vydavatelství Page Five, šperkařka Klára Adamcová, MOU Paper Lovers, Žižkov Bohemian Retro Vintage a Analog BROS.

Nedílnou součástí je i food market. Budeme mít dobroty pro kulinářské nadšence z nabídky komunitních gurmánů Daniela Gonzálese, snídaňových specialistů Naše kaše, bloggerky Zuzany Dvořákové a snad i Sweet & Pepper DAYS.

Mottem Látkové výměny je podpora tvůrčí komunity, ekologické udržitelnosti a sdílení kreativity.

Vstup pro návštěvníky je zdarma.

Po skončení programu Látkové výměny bude afterparty s Poxxoxo Roller Skate Disco - poslední letošní roller skate v podání dívčího tria Hana, Markéta, Johana. Diskotéka na kolečkových bruslích začíná ve 20:30 hodin. Půjčovna bruslí bude přímo na místě.

Program:

Divadelní sál – fashion swap

14:00 – 15:00 sběr oblečení

16:00 – 18:00 výměna oblečení

Hudební sál – fashion market

14:00 – 18:00

Hudební sál – Poxxoxo Roller Skate Disco

20:30 – 01:00

Pro registraci na fashion swap vyplňte prosím registrační formulář.

Registrace je otevřena do 22. listopadu do 12:00, registrační poplatek na výměnu 100 Kč (v ceně originální plátěná taška)

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: