Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
listopadu

Mezinárodní vánoční festival

Hilton Prague

zpět na výpis akcí
 

Na festivalu můžete nakoupit neobvyklé dárky z celého světa

Datum:24. 11. 13
Cena:100 Kč
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Milovníci neotřelých dárků a vybraných lahůdek nebudou ani letos zklamáni.

Na tisíci čtverečních metrech prodejní plochy můžete vybírat z tradičních výrobků čtyřiceti čtyř zemí světa. Na své si přijdou milovníci dobrého jídla, vína, koření, najdete zde množství šperků, bižuterie, oděvů, módních doplňků, uměleckých předmětů, hraček, knih a elektroniky.

Multikulturní atmosféru umocní doprovodný hudební a taneční program. Prodávajícími, často oblečenými v národních oděvech a krojích, jsou samotní diplomaté.

Stokorunová vstupenka je slosovatelná v bohaté tombole.

Organizátoři nezapomněli ani na nejmenší návštěvníky, kteří mají až do věku 12 let vstup zdarma. Aby si mohli rodiče bez problémů nakoupit, je pro děti připraven také dětský koutek. Výtěžek festivalu bude věnován českých charitativním organizacím.

Více informací najdete zde!

Hilton Prague
Tel: 224842999
Pobřežní 311/1
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: