Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
listopadu

Tipcars Pražský Rallysprint

Chuchle Arena Praha

zpět na výpis akcí
 

TipCars Pražský Rallysprint se po roční pauze opět vrací 

Datum:30. 11. 13
Cena:od Zdarma
Čas:09:30 - 15:30
Kategorie: sport|adrenalin sporty, ostatní

Pražská akce má letitou tradici. Již téměř 20 let se v "Mikulášském" termínu - první prosincový víkend - sjíždějí do Prahy závodní specíály z celé republiky, ale i ze Slovenska, Polska, Rakouska ... TipCars Pražský Rallysprint je takové malé rozloučení s automobilovými soutěžemi na konci roku. Spíš než na čas se zde jezdí pro zábavu, pro diváky, ale také jako poděkování partnerům jednotlivých týmů za celoroční podporu nákladného sportu. I proto zde vedle jezdců, na horká sedadla spolujezdců, usedají, známe osobnosti nebo zástupci partnerů.

Hlavní část programu se bude dít v sobotu 30.11.2013, místem konání je závodiště ve Vleké Chuchli - SUBARU Rally Arena, kde se vše odehraje na kompaktním prostoru.
Oficiální zahájení bude v 9:30 hod.
První závodní vůz vyrazí na trať první rychlostní zkoušky v 10 hod.
Cíl závodu je plánován na 15:20 hod.

Chuchle Arena Praha
Tel: 242 447 031
Radotínská 69/34
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: