Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
listopadu

Herní kameny se valí do Prahy

Galerie Butovice

zpět na výpis akcí
 

Zahrajte si Scrabble se zkušenými lektory či známými osobnostmi.

Začátek:30. 11. 13
Konec:08. 12. 13
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, pro děti| Hry, S tatínkem

První prosincový týden bude Praha hostit Mistrovství světa v hraní Scrabble. Do hlavního města se sjedou špičkoví hráči z celého světa, kteří hrají Scrabble v angličtině.

Turnaj proběhne ve smíchovském hotelu Andel´s. Z Čechů se ho zúčastní dva hráči, Tomáš Rodr a Radana Williamsová, kteří byli nominováni Českou asociací Scrabble.

I když se jedná o kvalifikační turnaj, zkrátka nepřijde ani veřejnost. Každý, kdo má Scrabble rád, totiž může během prvního prosincového týdne dorazit do nákupního centra Galerie Butovice, kde bude mít možnost si Scrabble zahrát se zkušenými lektory či známými osobnostmi

Mistrovství světa se koná každé dva roky. Stávajícím mistrem světa je Pakorn Nemitrmansuk z thajského Bangkoku.

Ti, kteří se ještě se Scrabble nesetkali, mohou tak učinit v rámci doprovodného programu, který nese název „Herní kameny se valí do Prahy“ a bude probíhat od 30. listopadu do 8. prosince v OC Galerie Butovice.

Pod vedením zkušených lektorů si bude moci každý vyzkoušet Scrabble v českém jazyce nebo si ho bude moc zahrát se známými osobnostmi. Slovní bitvu lze vést proti Tomáši Hanákovi nebo Danielu Brownovi. 

 

Galerie Butovice
Tel:
Radlická 117
Praha 5, 158 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: