Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
listopadu

Veřejný dům: Noční šichta

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

MeetFactory prezentuje umění provokativní formou.Pozor, vstup v masce/kostýmu!

Datum:09. 11. 13
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|design, galerie, hudba, vizuální umění zábava| party a kluby, zábava - ostatní,

Veřejný dům s názvem Noční šichta propaguje originálním způsobem činnost smíchovského uměleckého centra. V sobotu 9. listopadu propojí MeetFactory všechny umělecké směry a nabídne zdarma opravdu nevšední zážitek.

Program listopadového Veřejného domu představí například dekadentní hudební formaci Bruno Ferrari, zpěváka a reklamního textaře Samera Housera, graffiti performance Michala Škapy aka Trona, divadelní představení Holky z fachy na téma dělničiny, továrenství, plebsu a čisté krásy, kde se představí enfant terrible českého showbusinessu Ornella Štiková. Protiváhou bude site specific performance Petra Krušelnického a Apoleny Vanišové či elektro-noiseová formace Reverendi.

Bude možné navštívit ateliéry našich rezidenčních umělců (Adrien Giros z Francie, Emmeline de Mooij a Adriaan Mellegers z Holandska, Matteo Rovesciato z Německa, Jarmila Mitríková a Dávid Demjanovič ze Slovenska), seznámit se s probíhajícími výstavami v galerii Kostka (Kateřina Zochová a Tomáš Hrůza) a v galerii MeetFactory (Komiksfest) a upozornit na další projekty našeho uměleckého centra (koncerty, divadelní představení, přednášky, filmové projekce).

Zveme také na přednášku o industriální architektuře, videoart a v neposlední řadě na ochutnávku dávno zapomenuté UHO omáčky.

Noční šichta v MeetFactory je večerem překvapivých setkání, exkurzí do labyrintu české kulturní scény i nezapomenutelným večírkem.

Stejně jako u předešlých akcí je vstup v kostýmu či masce. Tématem třetího Veřejného domu je buržoazie versus proletariát.

Akce začíná v 19:00 hodin a pro všechny návštěvníky je vstupné zdarma.

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: