Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
listopadu

Dubsteblog

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Pozvání přijal legendární německý producent, který si říká Bukez Finezt

Datum:30. 11. 13
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura| hudba zábava|party a kluby,

Letošní DUBSTEBLOG parties v Crossu se tak trochu nesly v duchu rčení "opakování jest matkou moudrosti". po dvojitý náloži Gentlemen's Clubu a Megalodona je potřeba si zase trošku rozšířit obzory. Na podzimní vydání JEDNÝ Z NEJLEPŠÍCH DUBSTEP PARTIES V EVROPĚ tentokrát přijaly pozvání dvě jména, který snad ani neni potřeba představovat. To platí zejména u legendárního německýho producenta, kterej si říká Bukez Finezt! Bukez posouvá hranice odjakživa, je součástí scény kam až naše paměť sahá a o jeho tracku Duck Trumpet se dá říct, že ovlivnil směr mnoha producentů v letošním roce. Zdá se, že český publikum je na tuhle porci nekompromisní originality konečně připravený a my osobně už odpočítáváme dny! 

Aby na Vás Bukez nebyl sám, přizvali jsme ještě producentský duo, do kterýho už nějakou dobu zaslouženě vkládáme naděje. Standard Procedure Dubstep v sobě perfektně kloubí současnej underground zvuk, progresivní přístup se v jejich případě skvěle doplňuje s ragga a dub prvky, k jejichž odkazu se STANDARD PROCEDURE hrdě hlásí. 
Věříme že tenhle poctivej koktejl Vás potěší minimálně stejně, jako nás. DUBSTEBLOG opět přináší TOP jména současný scény, ve správnej čas na správný místo!

Českej support nemůže samozřejmě proběhnout bez DUBSTEBLOG bossů Stifler Selecta + Dirty Little Toaster, ke kterejm se po delší době připojí i Ty Vole!? šéf Trusty, DUBSTEBLOG / Heldenkëllerz member Dj Alyaz a havířovskej grime killer WZ!

Doraž zažít TOP DUBSTEP EVENT s tim nejlepším, co současná underground scéna nabízí. 

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: