Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
listopadu

Slet bubeníků 2013 - Still in Space Tour

La Fabrika

zpět na výpis akcí
 

Tento pestrý globálně-hudební mix každoročně poutá pozornost odborné i laické veřejnosti a koncerty bývají nezapomenutelným hudebním zážitkem.

Datum:02. 11. 13
Cena:280 Kč
Čas:19:30 - 21:30
Kategorie: kultura|hudba

Slet Bubeníků v roce 2013 je zaměřen na setkání několika hudebních oblastí. Základ tvoří jako vždy hráči na klasické západní bicí nástroje používané v rockové i ethno hudbě (Koller, Fajt, Koudelka), ty podpoří latinsko-americká rytmika Miloše Vacíka a africký styl Ephraima Goldina.

Arabské bubny a indické hudební nástroje, především tabla, bude obhospodařovat Tomáš Reindl. Letošním nováčkem je Ondřej Anděra, fromtman skupiny WWW, který kromě perkusí přidá svůj hlas.

Atmosféru dotvoří jako host známý kytarista Zdeněk Bína, který po rozpadu skupiny -123minut vystupuje sólově. Bez nadsázky lze říci, že se na jednom podiu potkají styly celého světa. Letošní Slet bubeníků je něco jako orchestr snů, něco jako ve sportu All Star umělecký tým.

Na jednom podiu jen pro jednu příležitost se potkají nejlepší čeští umělci, kteří by se jinak stěží potkali. 

Celkem se na pódiu každý rok rozezní až dvě tuny nástrojů - bicích souprav, činelů, mnoha etnických bubnů a elektroniky, ale i lidské hlasy, gongy, perkuse, barely. Letos přibudou i melodické nástroje (kytara, hlas). 

La Fabrika
Tel: 733 521 631
Komunardů 30
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: